Καλοκαιρινές συναυλίες 2017 με τη χορηγία του John S. Fafalios Foundation

//Καλοκαιρινές συναυλίες 2017 με τη χορηγία του John S. Fafalios Foundation

Καλοκαιρινές συναυλίες 2017 με τη χορηγία του John S. Fafalios Foundation

2018-10-08T06:41:51+00:00

Οι καλοκαιρινές συναυλίες του 2017 στα Μουσικά Εργαστήρια των νησιών Κέας, Σαντορίνης και Σερίφου προετοιμάστηκαν με τη δωρεά του John S. Fafalios Foundation.

Στόχος ήταν να αναδειχθούν στις συναυλίες αυτές τα ανανεωμένα και πιο ολοκληρωμένα προγράμματα, όπως και η εκπαιδευτική διαδικασία, που εφαρμόζεται όλο το χρόνο με τα παιδιά των Μουσικών Εργαστηρίων.

Είχαμε την τύχη συνεργάτες μας να είναι, και σε αυτήν την προσπάθεια, οι διακεκριμένοι μουσικοί κ. Δημήτρης Κουρζάκης, σολίστ και καθηγητής κλασικής κιθάρας, κ. Έφη Μηνακούλη, μέτζο σοπράνο και ερμηνεύτρια αναγεννησιακού λαούτου και θεόρβης, και κ. Μαριβίτα Γραμματικάκη, συγγραφέας, μουσικός και μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Όλοι είχαν ήδη αρχίσει, από το χειμώνα του 2017, τη συνεργασία με τους δασκάλους μας, για τις επισκέψεις και το πρόγραμμά τους στα νησιά όπως και για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών στα Μουσικά Εργαστήρια.

Ευχαριστούμε θερμά το John S. Fafalios Foundation για τη συμβολή του στην τόσο σημαντική αυτή προσπάθεια και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει.