Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2017

///Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2017

Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2017

2018-10-01T21:07:15+00:00

Γιορτάζοντας το τέλος της σχολικής χρονιάς το Μουσικό Εργαστήρι Σαντορίνης παρουσίασε μια παραμυθοσυναυλία με τίτλο «με τραγούδια θα σας πω για τη γη που αγαπώ» την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο Δημοτικό σχολείο των Φηρών.

Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2017Για την πραγματοποίηση της συναυλίας, η μουσικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαριβίτα Γραμματικάκη επισκέφτηκε αρκετές φορές την Σαντορίνη, γνώρισε τα παιδιά από κοντά άκουσε τις μελωδίες και τα τραγούδια που έπαιζαν στο μάθημα τους, και πάνω σε αυτές ακριβώς τις μουσικές έγραψε μια ιστορία για την γη και την δημιουργία του κόσμου. Τα 20 παιδιά του εργαστηρίου συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην παράσταση υπό την καθοδήγηση και μουσική διδασκαλία της δασκάλας τους Ματίνας Κοτσιφού.

Η μαθητική συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του John S. Fafalios Foundation. Ευχαριστούμε θερμά τη Μαριβίτα Γραμματικάκη για τη συμβολή της στην επιτυχία της συναυλίας και τη συνολική υποστήριξή της στο έργο του Συνδέσμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, οι μικροί μουσικοί του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης αποχαιρέτησαν τον παλιό χρόνο με μια σειρά ανοιχτών μαθημάτων. Έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μουσικές και κάλαντα για τους γονείς τους, ενώ στο χώρο λειτούργησε και το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, με σκοπό την ενίσχυση του Μουσικού Εργαστηρίου.