Τρέξαμε στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

//Τρέξαμε στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Τρέξαμε στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

2022-12-09T12:09:33+00:00

Έλενα Μπεζούσκα και Θοδωρής ΠάσχοςΟ Θοδωρής Πάσχος και η Έλενα Μπεζούσκα έτρεξαν τον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας για να ενισχύσουν τον Σύνδεσμο “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας”!

Ο Θοδωρής, επαγγελματίας γυμναστής στην Κηφισιά και προπονητής δρόμου, και η Έλενα, γιατρός δερματολόγος, είναι ζευγάρι στη ζωή και στον αθλητισμό! Έτρεξαν για πρώτη φορά τον Μαραθώνιο της Αθήνας το 2018. “Ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο πιο δύσκολος Μαραθώνιος  στον κόσμο λόγω μορφολογίας του εδάφους της διαδρομής,” τονίζουν οι δυο δρομείς. “Ωστόσο 20.000-30.000 δρομείς από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να τρέξουν τα 42 χιλιόμετρα της αυθεντικής διαδρομής. Παράλληλα ο Μαραθώνιος αυτός είναι σημαντικός, γιατί θυμίζει σε όλους μας από πού ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες προβάλλοντας ιδιαίτερα την Ελλάδα!”

Ο Θοδωρής και η Έλενα προπονήθηκαν περίπου 9 μήνες και στις 13 Νοεμβρίου 2022  έτρεξαν για την οικονομική ενίσχυση των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας” στα νησιά! Μετουσίωσαν μ’ αυτόν τον τρόπο την αθλητική τους προσπάθεια σε προσφορά στα παιδιά και τους νέους των νησιών, που μέσα από τα Μουσικά Εργαστήρια αποκτούν πρόσβαση στη μουσική παιδεία και αναπτύσσουν τα ταλέντα τους. Αρκετοί φίλοι του Συνδέσμου στήριξαν τον Θοδωρή και την Έλενα και τα Μουσικά Εργαστήρια του Συνδέσμου στα νησιά με τις δωρεές τους! 

Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή και την Έλενα που έτρεξαν γι’ αυτόν τον καλό σκοπό! Eλπίζουμε ότι η συμμετοχή τους αυτή θα παρασύρει και άλλους αθλητές να υποστηρίξουν με την ενέργειά τους τις μαραθώνιες προσπάθειες του Συνδέσμου!