Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Κώστα Κωνσταντόπουλου

///Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Κώστα Κωνσταντόπουλου

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Κώστα Κωνσταντόπουλου

2020-08-04T23:14:34+00:00

Στις 11 Ιουλίου 2020, το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου “Παύλος Κουντουριώτης” τίμησαν σε μια συγκινητική τελετή τον πρώτο καθηγητή του Μουσικού Εργαστηρίου Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο. Ο επί 20ετία καθηγητής κιθάρας και διευθυντής της μικτής ορχήστρας του Μουσικού Εργαστηρίου ανοίγει τώρα ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή του, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα.

Στο λιμάνι του Μούδρου, την εκδήλωση προλόγησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου κ. Δέσποινα Κατσανέρη, ενώ δύο λόγια είπαν για τον Κώστα ο κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης και η κ Μαρία Σαλαμουσά, Δήμαρχος Μούδρου και υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος επί των πολιτιστικών αντίστοιχα, την περίοδο έναρξης του Μουσικού Εργαστηρίου, το 2000.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας” κ. Γιώργος Παπαπαύλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του Κώστα, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου κ. Μαρίας Κωνσταντινίδη, καθώς και ένα συμβολικό δώρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα σύνολα χορωδίας του Μουσικού Εργαστηρίου, καθώς και η μικτή ορχήστρα που αποτελούνταν από σύγχρονους αλλά και παλιούς μαθητές των τμημάτων της κλασικής κιθάρας και του πιάνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα και εις το επανιδείν, Δάσκαλέ μας!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Εργαστηρίου στο Facebook!