20 Χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου

///20 Χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου

20 Χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου

2020-10-19T14:00:24+00:00

20 χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου

20 χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου – Επετειακό βίντεο

🎼Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του στο νησί. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα γιορτάζαμε το κλείσιμο αυτών των δύο δεκαετιών με μια μεγάλη επετειακή συναυλία. Επειδή όμως η πανδημία δεν το επιτρέπει, η εκδήλωση μετατίθεται για του χρόνου το καλοκαίρι.
Μέχρι τότε το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου μας χαρίζει μια γλυκιά μελωδία να μας συντροφεύει στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας βιώνουμε, μαζί με μια ευχή, για να γελάμε καθημερινά με την ψυχή μας. Καλό καλοκαίρι! 🌞

Posted by Δήμος Λήμνου-Municipality of Lemnos on Tuesday, 21 July 2020Το 2020 το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του στο νησί. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το κλείσιμο αυτών των δύο δεκαετιών θα γιορταζόταν με μια μεγάλη επετειακή συναυλία. Καθώς όμως η πανδημία δεν το επιτρέπει, η εκδήλωση μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο ο Δήμος Λήμνου αποφάσισε να θυμίσει σε όλους τα εικοσάχρονα του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου με ένα συγκινητικό μουσικό video! Τα γυρίσματα έγιναν στις 8 Ιουλίου 2020 στο Ανοιχτό Θέατρο Μούδρου, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Στράτου Ροσβάνη και με την στήριξη και αρωγή του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.