Κάλαντα 2020 στη Σίφνο

///Κάλαντα 2020 στη Σίφνο

Κάλαντα 2020 στη Σίφνο

2019-12-29T08:28:56+00:00

Κάλαντα Σίφνου 2020

Τα κάλαντα του 2020 από το Εργαστήρι μας!Βγάλτε απ’ τη πόρτα τα κλειδιάήρθαμε για άλλη μια χρονιάδυνατά να σας τα πούμε μες στο σπίτι σας να μπούμε.Είμαστε εμείς οι μουσικοί της Σίφνου μας οι πιο τρανοί καλαντούμε μ’ ευφορία για τη νέα δεκαετία. Αιτία είναι η μουσική που ταξιδεύει στη ψυχήμε γαλήνη τη γεμίζει και τα σπίτια σας στολίζει. Γι’ αυτό ερχόμαστε ξανά να σας μοιράσουμε χαρά μες στο φως να ναι η χρονιά σαςκαι λαμπρά τα όνειρά σας. στίχοι: Ειρήνη Γοζαδίνου

Gepostet von Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου – Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου Καρόρη am Samstag, 28. Dezember 2019

 

Από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του  Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου «Φραγκίσκη Ψαχαροπουλού Καρόρη» καλάντισαν τα κάλαντα του 2020 σε στίχους Ειρήνης Γοζαδίνου.

Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι… «παντός καιρού» μιας και το Σάββατο η εξόρμησή μας στα χωριά της Σίφνου έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ωστόσο αυτό καθόλου δεν πτόησε την ορχήστρα μας που αποτελούνταν από πέντε κιθάρες, ένα βιολί, μια φλογέρα και κρουστά και τους δεκαπέντε τραγουδιστές μας που έγιναν δεκτοί με πολλή αγάπη από όλα τα σιφνέικα σπίτια.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και εμείς από τη μεριά μας, συμβάλουμε στη διατήρηση αυτού του τόσο όμορφου εθίμου, κατά το οποίο κάθε χρόνο γράφονται νέοι στίχοι στην παραδοσιακή σιφνέικη μελωδία.

Ευχόμαστε από καρδιάς το 2020 να είναι μια χρονιά χαρούμενη και δημιουργική και η αγάπη να βασιλεύει στις καρδιές όλων μας!

Τα κάλαντα του 2020

Βγάλτε απ’ τη πόρτα τα κλειδιά ήρθαμε για άλλη μια χρονιά
δυνατά να σας τα πούμε μες στο σπίτι σας να μπούμε.

Είμαστε εμείς οι μουσικοί της Σίφνου μας οι πιο τρανοί
καλαντούμε μ’ ευφορία για τη νέα δεκαετία.

Αιτία είναι η μουσική που ταξιδεύει στη ψυχή
με γαλήνη τη γεμίζει και τα σπίτια σας στολίζει.

Γι’ αυτό ερχόμαστε ξανά να σας μοιράσουμε χαρά
μες στο φως να ναι η χρονιά σας και λαμπρά τα όνειρά σας.