Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης σε μία μοναδική μουσική συνάντηση

//Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης σε μία μοναδική μουσική συνάντηση

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης σε μία μοναδική μουσική συνάντηση

2018-09-28T21:18:08+00:00

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου σε ένα «διάλογο» με το Σπύρο Μάνεση στο πιάνο που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2018 στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε μαγεμένο τις υπέροχες ερμηνείες των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος προλόγισε με θερμά λόγια την εκδήλωση και το έργο του Συνδέσμου και δήλωσε ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να στηρίζει έμπρακτα το έργο του που το χαρακτήρισε πρωτοπόρο και αναγκαίο ιδιαίτερα κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος μας. Τον ευχαριστούμε θερμά!

Στο πρώτο μέρος ακούσαμε ιδιαίτερα αισθαντικά τραγούδια και μουσική από τη Μεσόγειο, την Αρμενία, και τη Βουλγαρία και στο δεύτερο μέρος τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφία των καλλιτεχνών που κυριολεκτικά μας καθήλωσαν!

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί επίσης με ευγνωμοσύνη τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αχιλλέα Κουρέπη και όλες τις υπηρεσίες του Οργανισμού για την άψογη συνεργασία, την προθυμία, την κατανόηση και την έμπρακτη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Συναυλίας αλλά και κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης της.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου στα Ελληνικά Νησιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!