Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2018

///Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2018

Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2018

2021-11-23T18:05:35+00:00

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε και η φετινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Κέας στο Θεατράκι στην Χώρα, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Συμμετείχαν τα παιδιά της μουσικής προπαιδείας, η τάξη της φλογέρας (διδασκαλία Τζούλια Μιχαηλίδου), οι μαθητές των τάξεων του πιάνου (διδασκαλία Κωνσταντίνα Βρεττού) και της κιθάρας (διδασκαλία Αλέξανδρος Σακίρι) καθώς και η χορωδία του Μουσικού Εργαστηριού (διδασκαλία –διεύθυνση Έφη Μηνακούλη). Οι μουσικές επιλογές κινήθηκαν χρονικά από την αρχαία Ελλάδα μέχρι τον 21ο αιώνα δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό ψηφιδωτό. Οι νεαροί μουσικοί ερμήνευσαν σολιστικές συνθέσεις αλλά συνεργάστηκαν και σε μικρότερα και μεγαλύτερα σύνολα.

Οι ακροατές που γέμισαν το θεατράκι καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τους δασκάλους τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Θώδος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων, η κ. Ρένα Βελισσαροπούλου δημοτική σύμβουλος, ο λυκειάρχης κ. Άδωνις Γεωργίου καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους τον δήμο Κέας, τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Ευαγγέλου, τον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Βρεττό. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον σύλλογο γυναικών Μελίτη για τα κεράσματα που προσέφερε στο τέλος της συναυλίας και τον κ. Πέτρο Βρεττό για την ευγενική χορηγία της δημιουργίας και εκτύπωσης της αφίσας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!