Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2014

///Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2014

Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2014

2018-10-01T21:12:07+00:00

Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης στο γεμάτο από γονείς και φίλους θεατράκι του Οινοποιείου Μπουτάρη.

Οι μαθητές του εργαστηρίου ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια και ορχηστρικά έργα με τη συνοδεία της δασκάλας τους Ματίνας Κοτσιφού. Η πρόοδος των παιδιών ενθουσίασε τους γονείς και τους φίλους τους.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι γονείς είχαν οργανώσει ένα μικρό παζάρι με διάφορα χειροποίητα δώρα με σκοπό την ενίσχυση του Μουσικού Εργαστηρίου.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο Μπουτάρη για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου.

Δείτε video από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 το Μουσικό Εργαστήρι Σαντορίνης παρουσίασε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικό Σχολείου των Φηρών. Οι μικροί και οι μεγαλύτεροι μουσικοί του Μουσικού Εργαστηρίου με την ακάματη καθοδήγηση της Ματίνας Κοτσιφού παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες και μεταμορφώθηκαν σε καλικάντζαρους, αγιοβασιλάκια και τυμπανιστές.

Μετά τη συναυλία ακολούθησε χριστουγεννιάτικο bazaar όπου πουλήθηκαν χειροτεχνήματα και λιχουδιές που δημιούργησαν οι γονείς και οι φίλοι, ώστε να βοηθήσουν στη λειτουργία του μουσικού εργαστηρίου.

Την επόμενη μέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014, μετά από πρόσκληση του δημοτικού σχολείου των Φηρών, μέλη του μουσικού εργαστηρίου ευχήθηκαν με το δικό τους μουσικό τρόπο στους μαθητές του σχολείου. Με ξυλόφωνα, νταούλια και φλογέρες τραγουδήσανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μπαίνοντας σε κάθε τάξη του δημοτικού, αλλά και στο ειδικό σχολείο των Φηρών.