Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2014

///Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2014

Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2014

2018-10-01T16:21:10+00:00

Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου 2014

Το Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου πραγματοποίησε την κοπή της πίτας στις 16 Φεβρουαρίου 2014. Η μεγάλη, κατά παράδοση πλέον, πίτα είχε τρία φλουριά, ώστε καμία ηλικία να μη μείνει παραπονεμένη!

Η μικρή γιορτή έγινε στο προαύλιο του λυκείου Σερίφου, μια και ο καιρός θύμιζε άνοιξη. Δάσκαλοι και παιδιά το αξιοποίησαν στο έπακρο οργανώνοντας μουσικά παιχνίδια. Οι μεταμφιέσεις των μικρών μαθητών έδωσαν αποκριάτικο τόνο στη γιορτή!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Καλοκαιρινή Συναυλία

Καλοκαιρινή Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2014

Το μουσικοθεατρικό έργο «Στα Μυστικά της Θάλασσας» που παρουσίασε το Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου στις 4 Αυγούστου 2014 στο Θεατράκι Συνδέσμου Σεριφίων, κατόπιν της ευγενικής πρόσκλησης εκ μέρους των οργανωτών του Ετήσιου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Σερίφου ήταν για όσους το παρακολουθήσαμε ένα ξάφνιασμα και μια αποκάλυψη: η έμπνευση, η ευρηματικότητα του σεναρίου με τα σαφή περιβαλλοντικά και παιδαγωγικά μηνύματα, αποτέλεσμα συνεργασίας παιδιών και δασκάλων, η μουσική επένδυση με εκτελεστές μαθητές και δασκάλους που συνόδευαν την αφήγηση, η χορωδία στην οποία συμμετείχε με επιτυχία και ο ιερέας Δανιήλ, τα εντυπωσιακά σκηνικά, παραγωγή του Μουσικού Εργαστηρίου, όλα σε απόλυτη αρμονία και συνέργεια μεταξύ τους, και προ παντός το πηγαίο κέφι των συντελεστών που παρέσυρε το πολυπληθές κοινό που απήλαυσε και συμμετείχε στη βραδιά με ενθουσιασμό. Αποτέλεσμα σπουδαίας ομαδικής δουλειάς που γίνεται όλο το χρόνο στο Μουσικό αυτό Εργαστήρι του νησιού και που αποδίδει χάρη στη καλή συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου, του Δήμου, των δασκάλων που το υπηρετούν, των γονέων και όλων όσοι το στηρίζουν.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ. Αντώνη Αντωνάκη και σε όλη τη Δημοτική Αρχή όπως και στον κ. Στράτο Μαστοράκη οργανωτή του Φεστιβάλ Σερίφου 2014 για την καλή συνεργασία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!