Ανεπανάληπτη βραδιά υπό το σεληνόφως

///Ανεπανάληπτη βραδιά υπό το σεληνόφως

Ανεπανάληπτη βραδιά υπό το σεληνόφως

2018-11-12T07:16:48+00:00

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, στο φως της Πανσελήνου της 12ης Ιουλίου 2014, απόλαυσαν οι ακροατές, που συνέρρευσαν και κατέκλυσαν κυριολεκτικά τον ειδυλλιακό χώρο της πευκόφυτης αυλής της «Παναγιάς το Βουνό».

Το πρόγραμμα άνοιξε η μικρούλα Κωνσταντίνα Ανδρίτσου, που γέμισε με τρυφερά αισθήματα το κοινό. Ακολούθησαν τέσσερις εξαιρετικοί κιθαρίστες, οι Νίκος Χατζηελευθερίου, Κώστας Ηλιάδης, Χάρης Κανελλίδης και Γιώργος Γιαννόπουλος, οι οποίοι παρουσίασαν, παίζοντας και οι τέσσερις μαζί, ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης και η Μάρω Ραζή, που εκτός από δάσκαλοι μουσικής είναι και κορυφαίοι κιθαρίστες, έπαιξαν δικές τους συνθέσεις, μεταγραφές τους από τη «Ρωμαϊκή Αγορά» του Μάνου Χατζηδάκι και «προς τιμήν της Πανσελήνου» το πρώτο μέρος της σονάτας για πιάνο έργο 27 αρ. 2 του Ludwig Van Beethoven. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τους γονείς τους, οι String Demons δηλ. ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, έπαιξαν με τον δικό τους εκρηκτικό τρόπο, με το τσέλο του ο πρώτος και το βιολί της η δεύτερη αλλά και με την υποστήριξη ιδιότυπων κρουστών, μια σειρά από κομμάτια κλασικά και σύγχρονα και ελληνικούς σκοπούς, απογειώνοντας τον ενθουσιασμό του κοινού.