Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2012

///Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2012

Συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2012

2018-10-01T19:53:11+00:00

Το Μουσικό Εργαστήρι Σαντορίνης παρουσίασε μια όμορφη μουσική βραδιά στις 7 Αυγούστου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Καμαρίου, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Μεσαγωνιατών Θήρας και της προέδρου του κ. Πόπης Καραμολέγκου.

Μαζί με τους μικρούς μουσικούς της ορχήστρας Orff έπαιξαν και οι φίλοι τους. Όλοι μαζί προετοιμάστηκαν για αυτή τη συναυλία σε μόλις 4 πρόβες με τη διδασκαλία της Ματίνας Κοτσιφού.

Η επίσημη καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10 Ιουνίου 2012 στο πολύ ωραίο θεατράκι του Οινοποιείου Μπουτάρη.

Συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2012

Τα παιδιά, καθώς και μερικοί ενήλικες, έπαιξαν κατά μικρές ομάδες, αλλά και όλοι μαζί, και χρησιμοποίησαν διάφορα όργανα: ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τύμπανα και άλλα όργανα Οrff, αλλά και φλογέρες, ακορντεόν, αρμόνιο και βιολιά. Η δασκάλα τους, κυρία Ματίνα Κοτσιφού, είχε δουλέψει μαζί τους όλο τον χειμώνα, στο χώρο που μας προσφέρει ο Σύλλογος Ποντίων, ταξιδεύοντας στη Σαντορίνη τρία Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων ήταν ελκυστικό και το χάρηκαν πολύ, μουσικοί και θεατές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του συνδέσμου στο Facebook »