MuSifanto 2023 - Μαθητική συναυλία κιθάρας, τρομπέτας & μουσικών συνόλων

///Μαθητική συναυλία κιθάρας & τρομπέτας

Μαθητική συναυλία κιθάρας & τρομπέτας

2023-09-21T05:30:42+00:00

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 – Μαθητική συναυλία σεμιναρίων κιθάρας, τρομπέτας και μουσικών συνόλων

Τα σεμινάρια κιθάρας, τρομπέτας και μουσικών συνόλων του MuSifanto 2023 έκλεισαν τον κύκλο μαθημάτων παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή συναυλία των σπουδαστών τους στο Κάτω Πετάλι. Μαθητές όλων των ηλικιών, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κουρζάκη, συμμετείχαν με σολιστικά έργα, ντουέτα και μικρά μουσικά σύνολα ενθουσιάζοντας το ακροατήριο. Η συναυλία έκλεισε με μια τεράστια ορχήστρα κιθαριστών που σχηματίστηκε από μικρά παιδιά που μόλις ξεκίνησαν την επαφή τους με την κιθάρα μέχρι τελειόφοιτους αλλά και σολίστ! Συμμετείχαν o Άγγελος Μπότσης, ο Miloš Vuković, ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο Νικήτας Μιχαλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μανωλκίδης. Η Jana Marinković συνόδευσε στο πιάνο!

Οι μαθητές της τρομπέτας υπό την καθοδήγηση της Κικής Ανωμεριανάκη παρουσίασαν έργα των A. Rubinstein, L. Bernstein, J. Goldsmith, G. Rossini, Adele και A. Villoldo.

Τη συναυλία προλόγισε η Μαρία Κωνσταντινίδη πρόεδρος του Συνδέσμου “Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας”.

Στο τέλος οι καταχειροκροτούμενοι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματά τους, στα οποία είχε καλλιγραφήσει το όνομά τους ο διεθνούς φήμης καλλιγράφος Craig Poland Smith!

Κιθάρα δίδαξαν: ο Miloš Vuković, ο Δημήτρης Κουρζάκης, ο Άγγελος Μπότσης, ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο Νικήτας Μιχαλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μανωλκίδης.

Τρομπέτα δίδαξε η Κική Ανωμεριανάκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Photo credits: Αλεξάνδρα Θωμοπούλου