MuSifanto 2023 - Μαθητική συναυλία σεμιναρίων πιάνου και μονωδίας

///Μαθητική συναυλία πιάνου και μονωδίας

Μαθητική συναυλία πιάνου και μονωδίας

2023-09-21T05:30:34+00:00

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 – Μαθητική συναυλία σεμιναρίων πιάνου και μονωδίας

Στη μαθητική συναυλία πιάνου που δόθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” οι συμμετέχοντες σπουδαστές από τη Σίφνο και την Αθήνα παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους σε ένα πρόγραμμα που επεκτεινόταν από το μπαρόκ έως την παραδοσιακή ελληνική δημιουργία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των διδασκόντων του σεμιναρίου Αποστόλου Παληού και Δάφνης Τοκκα!

Στη μαθητική συναυλία μονωδίας που ακολούθησε οι σπουδαστές της μέτζο σοπράνο Ειρήνη Kαράγιαννη, με τη συνοδεία της Λούση Χριστοδούλου στο πιάνο, ερμήνευσαν αποσπάσματα από το προκλασικό και κλασικό ρεπερτόριο καθώς και έντεχνα ελληνικά τραγούδια!

Στο τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν στους μαθητές των σεμιναρίων τα πιστοποιητικά συμμετοχής, στα οποία είχε καλλιγραφήσει το όνομά τους ο διεθνούς φήμης καλλιγράφος Craig Poland Smith! Η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της.

Το κοινό, ενθουσιασμένο, καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο το MuSifanto 2023!

Υπεύθυνος σεμιναρίου πιάνου: Απόστολος Παληός
Υπεύθυνη σεμιναρίου μονωδίας: Ειρήνη Καράγιαννη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook εδώ και εδώ!

Photo credits: Αλεξάνδρα Θωμοπούλου