Εξετάσεις προόδου μαθητών Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2023

///Εξετάσεις προόδου μαθητών Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2023

Εξετάσεις προόδου μαθητών Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2023

2023-08-06T16:30:34+00:00

Το Σάββατο 1 Ιουλίου και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου πραγματοποίησε τις ετήσιες εξετάσεις προόδου των μαθητών των τμημάτων της κλασικής κιθάρας και πιάνου, αξιοποιώντας το κτίριό του και το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου “Παύλος Κουντουριώτης”. Με την ιδιότητα των εξεταστών επισκέφθηκαν για ακόμα μία φορά τη Λήμνο η διπλωματούχος πιανίστρια και καθηγήτρια πιάνου Κωνσταντίνα Βρεττού καθώς και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, διπλωματούχος και καθηγητής κιθάρας.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια τεχνικής και έκφρασης πιάνου και κιθάρας από τους αντίστοιχους καθηγητές, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους!

Ευχαριστούμε θερμά την Κωνσταντίνα Βρεττού και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, που και φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών και του Μουσικού Εργαστηρίου, καθώς ο χρόνος που περνούν στο νησί είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικός για όλους! Εις το επανιδείν! Θερμές ευχαριστίες και στον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των εξεταστών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις εξετάσεις στη σελίδα του Εργαστηρίου στο Facebook.