Διακρίσεις για τις μαθήτριες του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου

///Διακρίσεις για τις μαθήτριες του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου

Διακρίσεις για τις μαθήτριες του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου

2022-07-24T08:05:29+00:00

Πτυχίο κιθάρας για την Ανδριάνα Κωνστάντιου

Με βαθμό Άριστα παμψηφεί έλαβε το πτυχίο της η απόφοιτη του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου Ανδριάνα Κωνστάντιου, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, στις εξετάσεις κλασικής κιθάρας που πραγματοποιήθηκαν στο Ωδείο Σωτηροπούλου, στην Πάτρα!

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια, τόσο στην Ανδριάνα, όσο και στους καθηγητές της Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο και Αριστείδη Κρασσά, με τη βοήθεια των οποίων θα αναφερόμαστε πλέον στην Ανδριάνα ως τη νέα πτυχιούχο κιθάρας του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου. Επίσης, θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε που παρά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της του πτυχίου, παραμένει ενεργό μέλος της Μικτής Ορχήστρας του Μουσικού Εργαστηρίου και συμμετέχει στις συναυλίες που πραγματοποιεί η Ορχήστρα μας. Καλή σταδιοδρομία!

Α’ Βραβείο για την Κατερίνα Γουδέλλη

Ο νεοσύστατος «Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Λήμνου» διοργάνωσε τον 1ο Μουσικό Μαθητικό Διαγωνισμό στη Λήμνο, στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα μουσικής. Ο μουσικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022.

Η Κατερίνα Γουδέλλη, 16 ετών, μαθήτρια του τμήματος κλασικού πιάνου του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου τα τελευταία 7 χρόνια, διακρίθηκε, λαμβάνοντας το Α’ Βραβείο στην κατηγορία 12-18 ετών ανάμεσα σε 30 περίπου διαγωνιζόμενους! Συγχαίρουμε θερμά την Κατερίνα και τον καθηγητή της Μάκη Καλλιάνη και της ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στις μουσικές της σπουδές

Απολαύστε την ερμηνεία της Κατερίνας Γουδέλη στη σελίδα του Εργαστηρίου στο Facebook.