Θερινή συναυλία κιθάρας Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου 2022

///Θερινή συναυλία κιθάρας Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου 2022

Θερινή συναυλία κιθάρας Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου 2022

2022-06-21T16:09:51+00:00

Μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για το Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου “Φραγκίσκη Ζαχαροπούλου – Καρόρη”! Οι εξάρσεις της πανδημίας αναστάτωσαν ουκ ολίγες φορές τον προγραμματισμό των μαθημάτων και τη ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ωστόσο, μαθητές και δάσκαλοι, πάντα πρόθυμοι να συνεχίσουν και με σύμμαχό τους την τεχνολογία, κατάφεραν  να ολοκληρώσουν με επιτυχία και αυτό τον κύκλο σπουδών.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, το Εργαστήρι πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή του συναυλία κιθάρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” κλείνοντας με μεγάλη συγκίνηση τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Στη συναυλία συμμετείχαν 22 μαθητές κιθάρας των τάξεων του Τάκη Γιαννόπουλου και του Νικήτα Μιχαλόπουλου. Στο 70 λεπτά της εκδήλωσης ακούστηκαν από παιδικές μελωδίες μέχρι έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως οι F. Tarrega, T. Susato, Μ. Χατζιδάκι και Ε. Μπουντούνη.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους της μουσικής. Ανάμεσα στο κοινό ήταν η πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μαρία Κωνσταντινίδη, η δήμαρχος Σίφνου κ. Μαρία Ναδάλη και αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου Σίφνου.