Λήμνος – The Social Distancing Christmas Concert

///Λήμνος – The Social Distancing Christmas Concert

Λήμνος – The Social Distancing Christmas Concert

2021-01-06T22:54:15+00:00

 

Την τελευταία ημέρα  του 2020 οι καθηγητές και οι μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου παρουσίασαν on line τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εργαστηρίου με τίτλο “The Social Distancing Christmas Concert“.

Στην πλατφόρμα του YouTube έγινε η πρώτη αναμετάδοση αυτής της ιδιότυπης συναυλίας που περιλάμβανε εορταστικά κάλαντα, αλλά και γνωστές κλασικές μελωδίες, τροποποιημένες για τέσσερα χέρια, για δύο πιάνα και μία κιθάρα, αλλά και για πολυφωνική χορωδία.

Μια βδομάδα νωρίτερα το Εργαστήρι είχε δώσει ένα ακόμα εξαιρετικό δείγμα της δουλειάς του με το εορταστικό χριστουγεννιάτικο video που αναρτήθηκε στη σελίδα Facebook του Συνδέσμου!

Οι μαθητές του Εργαστηρίου σκόρπισαν το χαρμόσυνο μήνυμα ότι και στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας μπορούν να ασκούνε τις δεξιότητές τους και να κάνουν όσα τους ευχαριστούν και τους ψυχαγωγούν. Συνεχίζουν να παίζουν μουσική και να τραγουδούν, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα ξαναχαρούν τη φυσική παρουσία και το θερμό χειροκρότημα των ακροατών!

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, οι μαγνητοσκοπήσεις και οι ηχογραφήσεις έγιναν αποκλειστικά από τους ίδιους τους μαθητές, με δικά τους μέσα, σε δικό τους ιδιωτικό χώρο και εστάλησαν μέσω διαδικτύου στους δασκάλους τους, οι οποίοι τα επεξεργαστήκαν για να δημιουργήσουν το τελικό video.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους δασκάλους τους!