Το Soundtrack των Χριστουγέννων στη Λήμνο

///Το Soundtrack των Χριστουγέννων στη Λήμνο

Το Soundtrack των Χριστουγέννων στη Λήμνο

2018-12-20T07:27:39+00:00

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου, η καθιερωμένη πλέον, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου, με τίτλο φέτος, «Το soundtrack των Χριστουγέννων».

Η εκδήλωση άνοιξε με το μουσικό τμήμα αρχαρίων κιθάρας και πιάνου, που έπαιξαν 6 από τα διασημότερα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια και στην συνέχεια τα φώτα έσβησαν, στη σκηνή ανέβηκε η Μικτή Ορχήστρα και η νεοσύστατη Παιδική Χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου, στο πανί άρχισαν να προβάλλονται  γνωστές χριστουγεννιάτικες ταινίες και τα παιδιά να παίζουν τα αντίστοιχα soundtracks των ταινιών.

Μία χριστουγεννιάτικη κινηματογραφική μουσική βραδιά, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δέχτηκε το χειροκρότημα των περίπου 90 θεατών.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτριος Μαρινάκης και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», κ. Γεώργιος Παπαπαύλου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μoύδρου καθώς και την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δέσποινα Κατσανέρη για την φιλοξενία της εκδήλωσής μας και την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστούμε τον Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου για την υποστήριξη της εκδήλωσης. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους γονείς, που επιμελήθηκαν έναν εξαιρετικό μπουφέ και που εμπιστεύονται την μουσική διδασκαλία των παιδιών τους στο Μουσικό μας Εργαστήρι.

Το soundtrack των Χριστουγέννων | Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Εργαστηρίου. Μικτή ορχήστρα και παιδική χορωδία.

Δημοσιεύτηκε από Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!