Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2016

///Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2016

Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2016

2021-11-23T18:24:03+00:00

Καλοκαιρινή Συναυλία

Καλοκαιρινή Συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Κέας 2016

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 οι μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Κέας παρουσίασαν την καλοκαιρινή τους συναυλία στο πνευματικό κέντρο “Στυλιανός Ρέστης” στην Κορησσία.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θετική και το θερμό τους χειροκρότημα ενθάρρυνε μαθητές και δασκάλους να συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με αφορμή το τελευταίο μάθημα για το 2016, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Κέας έβαλαν το σκουφάκι του Άι Βασίλη και υποδέχτηκαν τις γιορτές με μουσική και διαδραστικό παιχνίδι.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας 2016Συγκεκριμένα, στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο πνευματικό κέντρο “Στυλιανός Ρέστης” το τμήμα της προπαιδείας, με δασκάλα τη Τζούλια Μιχαηλίδου, το τμήμα του πιάνου με δασκάλα την Κωνσταντίνα Βρεττού και το τμήμα τις κιθάρας με δάσκαλο τον Αλέξη Σακίρι, έπαιξαν μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό μουσικό παιχνίδι, τοποθετώντας μία νότα ο καθένας σε ένα μεγάλο πεντάγραμμο με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσικού κομματιού. Στο τμήμα της προπαιδείας οι γονείς συμμετείχαν με μεγάλη χαρά, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με τους μικρούς μας μαθητές. Η γιορτή έκλεισε με τα ντόπια κάλαντα, με τσαμπούνα και τουμπί, παραδοσιακούς χορούς και ευχές για το 2017.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!