Βράβευση νικητών για το διαγωνισμό ζωγραφικής 2009

/, Ψαράδες και ψαροχώρια/Βράβευση νικητών για το διαγωνισμό ζωγραφικής 2009

Βράβευση νικητών για το διαγωνισμό ζωγραφικής 2009

2019-03-27T14:59:29+00:00

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων του διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Ψαράδες και Ψαροχώρια» πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, την Πέμπτη 8 Απριλίου 2010.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα τρία πρώτα βραβεία του διαγωνισμού και το εκτός συναγωνισμού βραβείο:

  • Α’ βραβείο     Δήμητρα Δημήτρακα 12 ετών – Δημ. Σχολείο Μούδρου
  • Β’ βραβείο     Βασίλης Σεχάι 12 ετών – 1ο Δημ. Σχολείο Καρπάθου
  • Γ’ βραβείο     Μιχάλης Γρηγοράκης 10 ετών -1ο Δημ. Κρεμαστής Ρόδου
  • Βραβείο εκτός συναγωνισμού Άννα Γκιόκα 9 ετών – 25ο Δημ. Σχολείο Χαλκίδας

Βράβευση νικητών για το διαγωνισμό ζωγραφικής 2009

Ειδική αναμνηστική πλακέτα επιδόθηκε στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας για την πολύχρονη συστηματική συμμετοχή του στους διαγωνισμούς παιδικής ζωγραφικής του Συνδέσμου.

Τα βραβεία απένειμαν στους διακριθέντες οι δημιουργοί του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη κύριος και κυρία Θεοχαράκη και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Κωνσταντινίδη.

Τα βραβευθέντα έργα ζωγραφικής εκτέθηκαν στο εντευκτήριο του Ιδρύματος ενώ ακολούθησε συναυλία, στην οποία οι μαθητές των Μουσικών Εργαστηρίων των νησιών ΛήμνουΙκαρίας και Τήνου συνάντησαν τους «Κιθαριστές» του Βαγγέλη Μπουντούνη, υπό την διεύθυνση του ιδίου.

Η όλη εκδήλωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, τόσο από την άποψη της πολύ καλής εκτέλεσης του μουσικού μέρους της συναυλίας, όσο και ως προς την προσέλευση παιδιών, που είχαν πάρει μέρος στο διαγωνισμό αλλά και κοινού που παρακολούθησε την εκδήλωση.