Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

//Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

2024-02-24T18:48:41+00:00

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας » στην φιλόξενη αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού.

Σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου ξαναβρέθηκαν σ’ αυτή την ετήσια γιορτή, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για την ενίσχυση των Μουσικών Εργαστηρίων.

Η Αλίκη Νταή παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο δίκτυο των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου μέσα από χαρακτηριστικά video της πρόσφατης και παλιότερης δράσης τους. Ακολούθησε κοκτέιλ και το κόψιμο της παραδοσιακής πίτας από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Παπαπαύλου. Η μαθήτρια Έλλη Λουκά  και ο δάσκαλος του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου Τάκης Γιαννόπουλος συνδύασαν αρμονικά το φλάουτο και την κιθάρα αντίστοιχα, προσφέροντας τη μουσική απόλαυση στους 75 καλεσμένους! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Το φλουρί της πίτας ήταν ευγενική προσφορά της εταιρείας Zeus & Dione και  έτυχε στον φίλο του Συνδέσμου κ. Λούντβιξ!

Τέλος, ανάρπαστοι έγιναν οι λαχνοί που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων δωρεάν διαμονές σε ξενοδοχεία, κεραμικά είδη, επώνυμα προϊόντα, βιβλία, κοσμήματα, έργα τέχνης και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε θερμά το Μουσείο Μπενάκη για τη συνεργασία όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην πρώτη εκδήλωση του νέου χρόνου.

Ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές τους στον λαχνό μας:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Photo credits: Αλεξάνδρα Θωμοπούλου