Αποκριές στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας

///Αποκριές στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας

Αποκριές στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας

2023-02-19T09:01:15+00:00

Οι δάσκαλοι, οι μαθητές και οι μαθήτριες της κιθάρας, του φλάουτου, της μουσικοκινητικής αγωγής και του πιάνου του Μουσικού Εργαστηρίου Κέας προσκάλεσαν τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου σε ένα πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και εξερεύνηση σε μυστικές μουσικές γωνιές το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης της Κορησσίας.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 40 παιδιά! Μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά, δεινόσαυροι και σούπερ ήρωες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου Τζούλια ΜιχαηλίδουΑγγελική Αγκιστριώτη και Σάββας Χριστοδούλου μαζί με τις μαθήτριες Αντωνία, Χριστίνα, Αμέλια και Γεσθημανή ερμήνευσαν φλάουτο, φλογέρα, κιθάρα και πιάνο μπροστά σε όλα τα παιδιά! Τέλος, σε μια κίνηση-έκπληξη τα παιδιά τραγούδησαν το happy birthday στη δασκάλα του πιάνου Αγγελική Αγκιστριώτη, που είχε τα γενέθλιά της!

Αποκριές στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας

Ήταν μια όμορφη αποκριάτική γιορτή γνωριμίας με το Μουσικό Εργαστήριο Κέας την οποία είχε τη χαρά να απολαύσει από κοντά και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Παπαπαύλου.