Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Εργαστηρίου Κάσου

///Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Εργαστηρίου Κάσου

Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Εργαστηρίου Κάσου

2023-02-14T21:06:07+00:00

Η έναρξη λειτουργίας του νέου Μουσικού Εργαστηρίου του Συνδέσμου “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας” στην Ηρωική Νήσο Κάσο είναι γεγονός!

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 ο δάσκαλος κιθάρας Γιάννης Νικολουδάκης ταξίδεψε στην Κάσο και ξεκίνησε τη διδασκαλία της κιθάρας. Με μεγάλη χαρά καλωσόρισε στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Ν.Γ. Μαυρής» τους 10 πρώτους μαθητές του νέου Μουσικού Εργαστηρίου και τους καθοδήγησε στα πρώτα τους κιθαριστικά βήματα! Ο μουσικός Γιάννης Νικολουδάκης θα επισκέπτεται την Κάσο από τη Ρόδο, όπου διαμένει και εργάζεται, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και “καλά ταξίδια”!

Ο Σύνδεσμος έχει ήδη εφοδιάσει το νέο Εργαστήρι με μια κιθάρα με θήκη, 2 αναλόγια και 2 υποπόδια. Ευχαριστούμε θερμά τον Μουσικό Εκδοτικό Οίκο Παπαγρηγορίου – Νάκα που προσέφερε μια κιθάρα με θήκη, η οποία αναμένεται να φτάσει σύντομα στην Κάσο.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποίαν περιέβαλε από την αρχή την προσπάθεια αυτή, ώστε να ξεπεραστούν οι αρχικές δυσκολίες. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα περισσότερα παιδιά θα επωφεληθούν από την ευκαιρία που τους προσφέρεται για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Τέλος ο Σύνδεσμος ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με το έργο τους στην ίδρυση του νέου εργαστηρίου!