Τσαντίρη Εύα

//Τσαντίρη Εύα

Τσαντίρη Εύα

2023-03-20T18:45:59+00:00

H Εύα Τσαντίρη είναι πτυχιούχος πιάνου, απόφοιτη του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων – A.T.E.I Ιονίων Νήσων και απόφοιτη του Τριετούς κύκλου μετεκπαίδευσης σε σπουδές Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff στη σχολή Μωραΐτη, με θεματικές ενότητες: Παιδαγωγικά, Κίνηση, Λόγος και Μουσική.

Έχει  εκπαιδευτεί στον ρόλο της εμψυχώτριας θεατρικού και εικαστικού παιχνιδιού στο Βιωματικό Σεμινάριο του εργαστηρίου ‘κόκκινη κλωστή’ με θέμα «Παιχνίδια με την τέχνη». Έχει συμμετάσχει στο σεμινάριο «Διεύθυνση Χορωδίας Μουσικοπαιδαγωγικού Συστήματος Κodaly» στο ωδείο Kodaly, όπου έκανε και την πρακτική της άσκηση και από το 2017 είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοκινητικής Αγωγής (Orff – Ε.Σ.Μ.Α).

Από το 2014 και τη δημιουργία αυτοτελών εργαστηρίων για παιδιά και εφήβους μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff: γονέων και βρεφών (baby music),  παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και ενηλίκων με τη μορφή body music, στον Εύδηλο και στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας. Από το 2018 διδάσκει πιάνο με στόχο την τεχνική  αλλά και τον αυτοσχεδιασμό. Το 2021 εντάχθηκε στο Μουσικό Εργαστήρι Ικαρίας.