Ματαιώνεται το Φεστιβάλ MuSifanto 2020

//Ματαιώνεται το Φεστιβάλ MuSifanto 2020

Ματαιώνεται το Φεστιβάλ MuSifanto 2020

2020-05-15T10:24:31+00:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 20 Μαρτίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης από τον Covid-19 για όλους και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, με λύπη του αποφάσισε τη ματαίωση του 7ου Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής στη Σίφνο « MuSifanto 2020».

Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί είχε ήδη προετοιμαστεί το πρόγραμμα και είχε εξασφαλιστεί η συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων σε αυτή την ιδιαίτερη γιορτή, που μας ενώνει στη Σίφνο με νέες μουσικές εμπειρίες. Δόθηκε όμως απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία όλων και η απόφαση στηρίχτηκε στη διάχυτη ανησυχία ως  προς το χρόνο που θα μπορούσε να υπολογιστεί για την αναβολή του με ασφάλεια. Ίσως μάλιστα τα κονδύλια τα οποία προορίζονταν για το Φεστιβάλ να είναι αυτή τη στιγμή πιο χρήσιμα αλλού.

Ήδη όμως έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για ένα λαμπερό και υψηλού επιπέδου MuSifanto 2021 όταν η ζωή μας θα έχει πάρει, όπως πιστεύουμε, μέχρι τότε, τον κανονικό της ρυθμό, οπότε θα μπορέσουμε να το χαρούμε και πάλι όλοι μαζί!