Γειτονιές της θάλασσας, Οδοιπορικό στο Αιγαίο

//Γειτονιές της θάλασσας, Οδοιπορικό στο Αιγαίο

Γειτονιές της θάλασσας, Οδοιπορικό στο Αιγαίο

2020-01-30T08:18:06+00:00

Μία περιήγηση στις «Γειτονιές της Θάλασσας» επιχείρησαν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, με ξεναγό τον σπουδαίο Δημήτρη Ταλιάνη στο Polis Art Café. Το ηχόραμαΓειτονιές της θάλασσας, Οδοιπορικό στο Αιγαίο” ξεκίνησε από την πανέμορφη Λέσβο, της οποίας τις ανεπανάληπτες ομορφιές ανέδειξε η «μαγική οθόνη» του Ταλιάνη, με μαεστρία, με εικόνα και ήχο. Η εικονική βόλτα συνεχίστηκε και σε άλλες θάλασσες και ακρογιαλιές, έτσι για να υπογραμμίσει τον συναισθηματικό δεσμό που έχει μ’ αυτές ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας»!

Πέρα όμως από την θεσπέσια μουσική επένδυση του ηχοράματος ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης με την κιθάρα του και η Ελένη Κατσούλη με τη ζεστή φωνή της ταξίδεψαν τους ακροατές – θεατές της βραδιάς, σε πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, δίνοντας ένα υπέροχο «χρώμα» στον φιλόξενο χώρο του Polis Art Café στη Στοά του Βιβλίου, που πρώτη φορά φιλοξένησε εκδήλωση του Συνδέσμου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστροπαύλος που προλόγισε την εκδήλωση, η ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου που την …πλούτισε παρουσιάζοντάς την και η φωνή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, που ακούστηκε να διαβάζει κείμενα του Πάνου Θεοδωρίδη, έπλασαν τελικά μία αισθητική απόλαυση για όσους τακτικούς και έκτακτους θεατές φρόντισαν να μην την χάσουν! Κατά γενική ομολογία έφυγαν συγκινημένοι και μαγεμένοι από αυτήν την εμπειρία.

Για τις φωτογραφίες ευχαριστούμε τον Ηλία Προβόπουλο!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!