Τα παιδιά της Λήμνου τραγουδούν Hakuna Matata στο ABC

///Τα παιδιά της Λήμνου τραγουδούν Hakuna Matata στο ABC

Τα παιδιά της Λήμνου τραγουδούν Hakuna Matata στο ABC

2023-01-08T20:12:13+00:00

Hakuna Matata Around The World

WATCH: Hakuna Matata sang by fans all over the world!
We hoped you’ve enjoyed watching ’#TheLionKing Can you Feel The Love Tonight w/ Robin Roberts' as much as we have enjoyed putting it together ❤

Δημοσιεύτηκε από Rock'n Robin Productions στις Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

 

Στις 16 Ιουλίου 2019, ένα από τα μεγαλύτερα Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, το ABC, φιλοξένησε μία μονόωρη εκπομπή – αφιέρωμα στην 25χρονη ιστορία της κινηματογραφικής ταινίας “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών“, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου.

Η εκπομπή με τίτλο: “The Lion King: Can You Feel The Love Tonight with Robin Roberts” περιελάμβανε συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και συντελεστές, υλικό από τα παρασκήνια της παραγωγής, την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μουσικού θέματος της ταινίας με τίτλο “Spirit” σε ερμηνεία της Beyonce, καθώς και μια αποκλειστική, ακυκλοφόρητη σκηνή από τη νέα ταινία.

Από την κυκλοφορία της πρώτης ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους το 1994, τα παγκόσμια θέματα της ταινίας έχουν αγγίξει το κοινό σε όλο τον κόσμο, καταγράφοντας την ταινία ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα παραγωγής της εκπομπής δημιούργησε ένα βίντεο-κολλάζ από μουσικές ομάδες και αυτόνομους μουσικούς που ερμήνευσαν ένα από τα πιο γνωστά μουσικά θέματα της ταινίας το “Hakuna Matata”. Το βίντεο αυτό προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου ενημερώθηκε για τη σχετική πρωτοβουλία από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας”, Γεώργιο Παπαπαύλου. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, τμήμα της παιδικής χορωδίας του Μουσικού Εργαστηρίου κατάφερε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα κι έτσι να συμπεριληφθεί στο βίντεο-κολλάζ που φιλοξενούσε συμμετοχές από την Ουγκάντα, τις Η.Π.Α., τη Νότιο Αφρική, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Νότια Κορέα, την Αγγλία και την Ιαπωνία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Θύμιο Γουδέλλη και τον Στράτο Ροσβάνη που χωρίς την αφιλοκερδή βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να προβάλλουμε, έστω και γι’ αυτό το λίγο τηλεοπτικό χρόνο, τον κόλπο του Μούδρου, τη Λήμνο και το Μουσικό Εργαστήρι, σε όλο τον κόσμο.