Θερινές συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2019

///Θερινές συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2019

Θερινές συναυλίες Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου 2019

2019-09-02T13:02:55+00:00

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου παρουσίασε τους μαθητές των τμημάτων της κλασικής κιθάρας και του πιάνου σε solo και duo κομμάτια. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας”, κ. Γεωργίου Παπαπαύλου.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 σειρά είχαν τα σύνολα του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου και συγκεκριμένα η Μικτή Ορχήστρα, η Χορωδία Ενηλίκων και η Παιδική Χορωδία που γέμισαν τη σκηνή σε μία συναυλία αφιέρωμα στον Ασπρόμαυρο Κινηματογράφο. Οι μελωδίες συνοδεύτηκαν από προβολή αποσπασμάτων των ταινιών που “έντυσαν” μουσικά, τα θέματα που ερμήνευσαν τα σύνολα του Εργαστηρίου.

Και οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ανοιχτό Θέατρο, στο λιμάνι του Μούδρου, ενώ η συναυλία των συνόλων με θέμα τον Ασπρόμαυρο Κινηματογράφο επαναλήφθηκε στις 3 Ιουλίου 2019 και στη Μύρινα, στο Κινηματοθέατρο “Μαρούλα”. Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Οργανισμού Εκπαίδευσης διά βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Ε.Π.Α.) του Δήμου Λήμνου, ο οποίος μερίμνησε για το φωτισμό και την ηχοληψία των τριών εκδηλώσεων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook, από το Ανοιχτό Θέατρο Μούδρου και από τη Μαρούλα!