Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2019

///Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2019

Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2019

2020-01-30T14:46:52+00:00

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η μαθητική καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου που γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια δράσης. Η αρχική τοποθεσία διεξαγωγής ήταν το Ανοιχτό Θέατρο κοντά στη Χώρα της Σερίφου, ωστόσο, οι δυνατοί άνετοι δεν το επέτρεψαν. Τελικά, μας φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά το Γυμνάσιο του νησιού, στο Λιβάδι. Η εγκατάσταση μικροφωνικής και ο μικρός σχετικά χώρος βοήθησε στο να ακούγονται καθαρά και δυνατά τα όργανα.

Η γιορτή ξεκίνησε με σχεδόν όλους τους μαθητές του εργαστηρίου (8 κιθάρες και 4 χέρια πιάνο) να παίζουν μαζί με τους δασκάλους τους το Χάρτινο το Φεγγαράκι και στη συνέχεια μαθητές συνέπραξαν, παρουσιάζοντας μικρά σύνολα κιθάρας, κιθάρας πιάνου, πιάνου κρουστών και σόλο. Η γιορτή, όπως κάθε χρόνο, έκλεισε με τραγούδια από τη χορωδία ενηλίκων με θέμα την αγάπη.

Τέλος, άφθονες αναμνήσεις και συγκίνηση μοίρασε στους παρευρισκόμενους ένα βίντεο, που ετοίμασε η Ιωάννα Κουκοπούλου και ο σύζυγός της Λευτέρης Λόγης, με φωτογραφίες από την ίδρυση του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου το 2009.

Ο κόσμος ήταν πολύς, ήρθαν να παρακολουθήσουν οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των μαθητών, αλλά και παλιοί μαθητές με τους γονείς τους, ενώ στη γιορτή παρευρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!