Τα βραβεία

Τα βραβεία

2018-06-27T09:24:06+00:00

Το έργο της μαθήτριας Βαλάσιας- Μαρίας Μιχαλάκη από το Δημ. Σχολείο Φανών Ρόδου κρίθηκε ως εξαιρετικό και βραβεύεται εκτός συναγωνισμού.

Παιδιά 9-12 ετών:

  • 1ο βραβείο: Άννα-Μαρία Μεγάλου, ΣΤ΄ τάξη 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου

  • 2ο βραβείο: Δανάη Βάρλα, Ε΄ τάξη 3ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου Λακωνίας

  • 3ο βραβείο: Χρήστος Νικολάου, Ε΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου Κ. Β΄ – Στρόβολος Λευκωσίας

 Παιδιά 6-8 ετών:

  • 1ο βραβείο: Θωμάς Μπουντούρης, Α1 τάξη 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

  • 2ο βραβείο: Μαρία Μωράκη, Β΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου Ξηροκάμπου Λέρου

  • 3ο βραβείο: Τριανταφύλλη Θηβαίου, Α΄ τάξη 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας

 

 

Συγχαίρουμε τους νικητές και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο! Συγχαίρουμε θερμά και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό για την προσπάθεια και το κέφι τους, που αποτυπώθηκε σε όλα τα έργα.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, όπως και τους δασκάλους των σχολείων τους, που ανταποκρίθηκαν στη πρόταση μας για αυτή τη συνεργασία.

Συνολικά εστάλησαν στην κριτική επιτροπή 1.418 έργα από 84 σχολεία από τη νησιωτική και παράκτια Ελλάδα και την Κύπρο.

Η προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά, ατομικά ή ομαδικά, είναι πολύ σημαντική και πολλά από τα έργα αυτά περιλήφθηκαν στην έκθεση που έγινε με την ευκαιρία της βράβευσης στις 8 Μαΐου του 2017 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Ως μια επιπλέον προσφορά προς τους νικητές του Διαγωνισμού, ο Σύνδεσμος οργάνωσε μια επίσκεψη στο ατελιέ του ζωγράφου Βασίλη Σελιμά, την Τρίτη 9 Μαΐου 2017. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ατελιέ, να γνωρίσουν υλικά που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι στους πίνακές τους και να συμμετέχουν σε ένα μικρό μάθημα ζωγραφικής.