Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

//Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

2018-10-01T08:26:17+00:00

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ARION Athens Hotel.

Στη πιο αυθεντική γειτονιά της Αθήνας, στου Ψυρρή, παραδοθήκαμε για λίγο στη μαγεία του Αιγαίου χάρη στη προβολή της ταινίας «Το Αιγαίο μέσα από τα λόγια των ποιητών» της Λουκίας Ρικάκη η οποία ευγενικά μας το παραχώρησε. Είδαμε εικόνες μοναδικές, ύμνο για τα νησιά μας, τη φυσική τους ομορφιά, ιδιαίτερα η θάλασσα, τους ανθρώπους, τα αρχαία μνημεία, και το φως που μαγεύει. Ζήσαμε ένα ταξίδι συναρπαστικό όπως περιγράφτηκε από μια πλειάδα ποιητών Ελλήνων και ξένων σε μια αφήγηση, με τη ζεστή και εκφραστική φωνή του Δημήτρη Καταλειφού.

Στη συνέχεια μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου. Συνοδεύσαμε τις ευχές μας με κρασί και μεζεδάκια, και μοιραστήκαμε νέα και εντυπώσεις από τη δράση του Συνδέσμου.

Ευχαριστούμε θερμά τη κυρία Μαριλένα Σταθοπούλου για την παραχώρηση της αίθουσας του ξενοδοχείου ARION, τη φροντίδα της για κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης και την ευγενική προσφορά διαμονής στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel στα Ίσθμια Κορινθίας στον τυχερό νικητή του φλουριού της βραδιάς. Ευχαριστούμε και όλους τους αγαπημένους μας φίλους για τη συμμετοχή του!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη υποστήριξη των Μουσικών Εργαστηρίων στα νησιά.