Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2017

///Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2017

Δράση Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2017

2018-10-17T20:10:00+00:00

Θερινές συναυλίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές συναυλίες του Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας, στο Παλαιό Δημαρχείο Ευδήλου και στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου στις 16 και 18 Ιουνίου 2017 αντίστοιχα.

Οι δάσκαλοι Βαγγέλης Γαγλίας, Τζούλια Μηχαηλίδου και Ηώ Αδαμοπούλου ευχαρίστησαν τους μαθητές για τη θέληση, την επιμονή και τον ενθουσιασμό τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στο Παλαιό Δημαρχείο Ευδήλου και στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης

πρόγραμμα θερινής μουσικής απασχόλησης

Στον Άγιο Κήρυκο πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα θερινής μουσικής απασχόλησης που ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουλίου 2017. Στο πρόγραμμα λειτούργησαν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής ORFF, πιάνου και θεωρίας της μουσικής στα οποία συμμετείχαν 19 παιδιά.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2017 τα παιδιά παρουσίασαν τη δουλειά και την πρόοδο τους σε μια εκδήλωση στο Παλαιό Δημαρχείο του Αγίου Κηρύκου με πολύ κέφι και ενθουσιασμό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το πρόγραμμα στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2017

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 το Μουσικό Εργαστήρι Ικαρίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Το Μουσικό Εργαστήρι Ικαρία ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ικαρίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ν. Λαρδά για την υποστήριξή τους.Τέλος ευχαριστεί την AEGEAN και την Olympic Air για τη χορηγία των εισιτηρίων.