Καλοκαιρινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2015

///Καλοκαιρινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2015

Καλοκαιρινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2015

2018-09-29T13:57:41+00:00

Το σχολικό έτος 2014-2015, το Μουσικό Εργαστήρι Ικαρίας, λόγω πρακτικών δυσκολιών, ξεκίνησε το Φεβρουάριο. Παρόλα αυτά, και σε πείσμα των δυσκολιών της εποχής μας, δεν το βάλαμε κάτω. Μάλιστα, είχαμε την μεγάλη χαρά να επαναλειτουργήσουν τα μαθήματα πιάνου στον Εύδηλο! Η υπομονή και η εμπιστοσύνη των γονέων προς το Μουσικό Εργαστήρι και στο έργο που προσφέρει ο Σύνδεσμος εδώ και 15 χρόνια, στήριξαν τη προσπάθεια μας και αυτό μας συγκίνησε και μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Έτσι με σκληρή δουλειά και θέληση των μαθητών και των δασκάλων, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο Παλαιό Δημαρχείο στον Άγιο Κήρυκο, πραγματοποιήθηκε η Μαθητική μας Συναυλία. Το αποτέλεσμα νιώθουμε ότι μας δικαίωσε.

Όλοι μαζί οι μαθητές του Ευδήλου και του Άγιου Κήρυκου ενώθηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Κιθάρα, πιάνο και Μουσική Προπαιδεία. Συμμετείχαν συνολικά 40 μαθητές, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό.

Με την παρουσία του στην εκδήλωση μας τίμησε ο Αντιδήμαρχος Ικαρίας κύριος Νικόλαος Λαρδάς και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ικαρίας κύριο Στέλιο Σταμούλο, για τη φιλοξενία και την παροχή μεταφορικού μέσου των δασκάλων στο νησί. Πάντα με θετική διάθεση και ευγένεια συμπαραστέκεται στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε την Aegean Airlines, της οποίας η ευγενική προσφορά εισιτηρίων για τις αεροπορικές μετακινήσεις των δασκάλων υπήρξε καταλυτική και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που στηρίζει το Μουσικό Εργαστήρι στο νησί. Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τους γονείς, που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται. Η πρωτοβουλία τους να προσφέρουν κεράσματα στο τέλος της γιορτής, μας έδωσε μεγάλη χαρά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!