Συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2011

///Συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2011

Συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας 2011

2021-11-23T07:28:51+00:00

Οι ετήσιες συναυλίες του Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας, στον Εύδηλο και στον Άγ. Κήρυκο, έγιναν στις 10 και 11 Ιουνίου 2011 αντίστοιχα.

Οι μαθητές του Εύδηλου έδωσαν τη συναυλία τους στη μεγάλη αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Παλαιού Δημαρχείου, με την παρουσία του αντιδημάρχου κ. Ηλία Λεριάδη και πάνω από 150 συγγενείς και φίλους, που απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα. Στην αρχή, 3 μαθητές έπαιξαν έργα στο πιάνο και 17 μαθητές έπαιξαν έργα κιθάρας. Η συναυλία τελείωσε εντυπωσιακά με 2 έργα από δεκαμελή ορχήστρα (6 κιθαριστές και 4 κιθαρίστριες) που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Την επόμενη ημέρα ήταν η σειρά των 13 μαθητών του Αγ. Κηρύκου, που έδωσαν τη συναυλία τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κουντουμά, σε μια ζεστή, πολύ φιλική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι γονείς και φίλοι. Παίχτηκαν 12 έργα στο πιάνο και 3 έργα κιθάρας, καθώς και ένα ομαδικό με 2 μαθητές στο πιάνο και από ένα στη ξύστρα και στα ξυλάκια.

Η επιτυχία στην οργάνωση των συναυλιών οφείλεται στον ενθουσιασμό και την αφοσίωση των δασκάλων Έφης Πάνου (πιάνο και προπαιδεία) και Βαγγέλη Γαγλία (κλασική κιθάρα). Σημαντική ήταν η συμβολή της μουσικού Ελίνας Λογαρίδου στις εξετάσεις που προηγήθηκαν. Ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ κ. Κων/νο Καγκαράκη και κ. Τατιάνα Σπυροπούλου, που συγχάρηκαν μαθητές και δασκάλους για τις δύο ωραίες εκδηλώσεις.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας στη σελίδα του συνδέσμου στο Facebook »