Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2008

///Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2008

Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης 2008

2018-10-01T19:31:40+00:00

Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008 δόθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων και Κέντρο Εθνομουσικολογίας «Φοίβος Ανωγιαννάκης» στη Πλάκα.

Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σαντορίνης στην ΑθήναΜε χορηγία της Εθνικής Τράπεζας τα παιδιά και τα μουσικά όργανα του Εργαστηρίου ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενθουσίασαν με τη ποικιλία του προγράμματος, και την εξοικείωση τους με τα διάφορα είδη μουσικής ακόμα και με δική τους σύνθεση για πιάνο!

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος του Συνδέσμου για τη δημιουργία ευκαιριών ανταλλαγής, εκπαιδευτικών επισκέψεων και συναυλιών των μαθητών των  Μουσικών Εργαστηρίων στην Αθήνα και σε άλλα νησιά.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Ποντίων Θήρας για τη συνεργασία και τη στήριξη του Μουσικού Εργαστηρίου, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας για τη σημαντική της προσφορά στο έργο του και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων και Κέντρο Εθνομουσικολογίας για την ευγενική του φιλοξενία.