Το Μουσικό Εργαστήρι Κέας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας

///Το Μουσικό Εργαστήρι Κέας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας

Το Μουσικό Εργαστήρι Κέας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας

2021-11-23T18:02:50+00:00

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 το Μουσικό Εργαστήρι Κέας εμφανίστηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο, το αρχαιολογικό μουσείο Κέας στην Ιουλίδα. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση της κ. Κουτσουμπού, αρχαιολόγου της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και υπεύθυνης για το νησί της Κέας, η οποία πρότεινε να γίνει μια συναυλία για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Στη συναυλία εμφανίστηκαν οι μεγάλοι μαθητές της μουσικοκινητικής και της θεωρίας με τη βοήθεια της δασκάλας τους Ιουλίας Μιχαηλίδου, καθώς και η ορχήστρα των κιθαριστών και οι μαθητές του πιάνου με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Αλέξη Σακίρη και Κωνσταντίνας Βρεττού. Τον ήχο των μαθητών εμπλούτισε με το φλάουτο της η δασκάλα μας Ιουλία Μιχαηλίδου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο σύλλογος γυναικών Κέας “η Μελίτη” προσέφερε παραδοσιακά κεράσματα και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Κέας κ. Ιωάννης Ευαγγέλου καθώς και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κουτσουμπού και την Εφορία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσε άλλη μια φορά στα παιδιά μας να παίξουν σ’ αυτό τον μοναδικό χώρο.