Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Η θάλασσα και η ζωή γύρω της

/, Τα παιδιά ζωγραφίζουν/Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Η θάλασσα και η ζωή γύρω της

Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Η θάλασσα και η ζωή γύρω της

2021-07-24T19:05:20+00:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» για πρώτη φορά οργανώνει για τους φίλους και τα μέλη του Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Η θάλασσα και η ζωή γύρω της»

Ξέρουμε πως σε όλους μας αρέσει να απαθανατίζουμε στιγμές και εικόνες που μας συγκινούν και μας εμπνέουν ή απλά θέλουμε να τις θυμόμαστε. Ιδιαίτερα η θάλασσα που είναι παντού γύρω μας ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε το θέμα του διαγωνισμού, μέσω του οποίου θα μας δοθεί η ευκαιρία για μια κοινή δράση.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι από τους Φίλους και τα Μέλη μας ενδιαφέρονται, με μια έως τρεις φωτογραφίες. Η λήψη των φωτογραφιών μπορεί να γίνει με το κινητό σας τηλέφωνο ή με φωτογραφική μηχανή (συμβατική ή ψηφιακή). Θα γίνονται δεκτές προς αξιολόγηση έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες καθώς επίσης και φωτογραφίες που επεξεργαστήκατε με φωτογραφικά φίλτρα. Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από μία λεζάντα (ονομασία τόπου, κ.λ.π.) και το όνομά σας.

Τις φωτογραφίες θα αξιολογήσουν διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου. Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά, ενώ στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν βραβεία.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν σε μορφή jpg στην ηλεκτρονική διεύθυνση filoi@filoitounisiou.gr μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Αΐντα Στρατούρη, τηλ. 2103252012, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση filoi@filoitounisiou.gr