Εκπαιδευτικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη Σίφνο

///Εκπαιδευτικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη Σίφνο

Εκπαιδευτικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη Σίφνο

2021-07-13T19:43:38+00:00

Ο Σύνδεσμος «οι Φίλοι του Ελληνικού νησιού και της θάλασσας» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την υλοποίηση του εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού καλοκαιρινού προγράμματος «Το μικρό και το μεγάλο», με θεματική: Από το νησί στον πλανήτη και απ’ τον πλανήτη στο σύμπαν στη Σίφνο από τις 26 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου 2021!

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η επαφή των παιδιών με την κλασική μουσική, η εξοικείωσή τους με διάφορες μορφές τέχνης (μουσική, χορός, θέατρο, λογοτεχνία, εικαστικά) και ο συνδυασμός των τεχνών αυτών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, εργαστήρια και παραστάσεις βασισμένα στο τρίπτυχο εκπαίδευση, τέχνη, κοινωνία.

Το πρόγραμμα έχει την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και την υποστήριξη του Δήμος Σίφνου και θα έχει ελεύθερη συμμετοχή για τους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνες του προγράμματος είναι η Θένια Αντωνιάδου (δασκάλα μουσικοκινητικής και χορού στο Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου) και η Ειρήνη Γοζαδίνου (συντονίστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων)

Δηλώσεις συμμετοχών: 6984835845, 6981852886, eirgoz@gmail.com