Αναβολή του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2020

/, Τα παιδιά ζωγραφίζουν/Αναβολή του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2020

Αναβολή του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2020

2020-05-15T09:12:01+00:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 και θέτοντας την ασφάλεια και την υγεία όλων ως απόλυτη προτεραιότητα, αποφάσισε την αναβολή του ετήσιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2020, ενός διαγωνισμού που επί πολλά χρόνια διοργανώνει ανάμεσα στους μαθητές των δημοτικών σχολείων όλων των νησιών και των παράκτιων πόλεων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η επιλογή προβλεπόταν να γίνει αυτή τη φορά ανάμεσα στα εξής θέματα:

  • Το χωριό / η πόλη μας / η το νησί μας
  • Η πλατεία μας
  • Η αγαπημένη μας γιορτή
  • Η αγαπημένη μας ασχολία

Είχε μάλιστα προταθεί τα έργα να είναι φέτος ομαδικά και ανά τάξη κατά την κρίση των εκπαιδευτικών του κάθε σχολείου για να ενισχυθεί η ομαδική δημιουργία, ο συνδυασμός περισσοτέρων ιδεών κ.λπ. Φυσικά αυτή η πρόταση δεν ισχύει πλέον για ευνόητους λόγους. Με τη νέα σχολική χρονιά θα ανακοινωθεί το νέο, επίκαιρο θέμα του επόμενου Διαγωνισμού Ζωγραφικής (2021).

Εάν παρόλα ταύτα κάποια παιδιά πρόλαβαν, όπως πληροφορηθήκαμε, να ολοκληρώσουν έργα τους πριν το κλείσιμο των σχολείων παρακαλούμε να τα φυλάξουν και να μας τα στείλουν μαζί με τα επόμενα που θα δημιουργήσουν για το νέο διαγωνισμό.

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να περάσετε ένα Καλό και Χαρούμενο Καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματέα του Συνδέσμου, τηλ. 2103252012, ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση filoi@filoitounisiou.gr