Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου

//Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου

Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου

2020-01-30T10:13:46+00:00

Με χαρά σας προσκαλούμε στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της οικίας Κατακουζηνού για να απολαύσουμε μαζί το ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου, που θα δώσουν δύο ταλαντούχοι μουσικοί, η Κωνσταντίνα Βρεττού και ο Διονύσης Ανδρουτσάκης.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20:00
Οικία Κατακουζηνού, Λεωφόρος Αμαλίας 4, Αθήνα (5ος όροφος)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Συμμετοχή € 15

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε με τους φίλους σας!


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

Η Κωνσταντίνα Βρεττού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Το 2016 απέκτησε πτυχίο Πιάνου με βαθμό άριστα από την τάξη της Ναταλίας Μιχαηλίδου. Συνέχισε τις σπουδές της με τον Τίτο Γουβέλη στο ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος, από όπου πήρε το δίπλωμα της με άριστα το 2018.

Μελέτησε Αρμονία και Αντίστιξη με τη Στέλλα Μακρυγιάννη στο ωδείο Εν Οργάνοις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2014 φοίτησε στο School of Music του Queen’s University of Belfast ως υπότροφος του προγράμματος Erasmus.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους Δόμνα Ευνουχίδου, Vladimir Viardo, David Lively, Fionnuala Moynihan, Δημήτρη Τουφεξή και Γεράσιμο Κακαλή.

Έχει παίξει σε συναυλίες στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα συναυλιών ωδείου Φίλιππος Νάκας, στο Τρικούπειο θέατρο Μεσολογγίου, στον Πολυχώρο δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά», και στην αίθουσα Στέκι δήμου Ελευσίνας.

Διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», στο Πρότυπο ωδείο Ανατολικής Αττικής και στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Από το 2018 φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιάνου του ωδείου Αθηνών στην τάξη του Θοδωρή Τζοβανάκη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΑΚΗΣ

Ο Διονύσης Ανδρουτσάκης γεννήθηκε στην Πάτρα και άρχισε σπουδές βιολοντσέλου στην τάξη του Γιούρι Μπεσσόνοφ σε ηλικία 10 ετών. Έχει λάβει Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας (Βαθμός: Άριστα παμψηφεί) και Πτυχίο Βιολοντσέλου το 2015 (Βαθμός: Άριστα παμψηφεί) στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών. Από το 2018 φοιτά στην τάξη βιολοντσέλου του Αστέριου Πούφτη στο Εθνικό Ωδείο από όπου και πήρε Δεξιοτεχνία με βαθμό Άριστα.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια βιολοντσέλου με τον Ulrich Voss, Gabriel Schwabe, Indira Rachmatulla, Carlos Ferrer και Άγγελο Λιακάκη. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μουσικής δωματίου με τον Απόλλωνα Γραμματικόπουλο (Pelion Festival 2018) και με τον Άγγελο Λιακάκη και τον Τίτο Γουβέλη (διαρκές σεμινάριο μουσικής δωματίου 2019)

Έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, την Camerata Junior, την Ελληνοτουρκική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Ορχήστρα Δωματίου Εγχόρδων Νέων Αθηνών, τη Φιλαρμονική Αθηνών και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2018 είναι μέλος της Ακαδημίας Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.