Χριστούγεννα στου Ψυρρή!

//Χριστούγεννα στου Ψυρρή!

Χριστούγεννα στου Ψυρρή!

2019-12-19T06:49:00+00:00

Με χαρά σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019
στο Ξενοδοχείο ARION Athens
Αγ. Δημητρίου 8, Ψυρρή
και ώρα 6 – 9 μ.μ.

Θα μοιραστούμε όλοι μαζί τον ζωηρό παλμό αυτής της πολύ ιδιαίτερης γειτονιάς της Αθήνας με καλή παρέα, κρασάκι, μεζεδάκια, λιχουδιές από τη περιοχή και όπως πάντα καλή μουσική που θα μας προσφέρουν οι μουσικοί Φάνης Ζαχόπουλος και Γιώργος Κοντοχριστόπουλος .

Ετοιμάζουμε επίσης ένα λαχείο με ιδιαίτερα δώρα που είμαστε σίγουροι πως θα εκτιμήσουν οι τυχεροί της βραδιάς!

Η συμμετοχή σας σε αυτή την εκδήλωση πέρα από την ευχαρίστηση της προσωπικής επαφής μεταξύ μας θα συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται από όλους ώστε να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η λειτουργία των Μουσικών Εργαστηρίων στα νησιά.

Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί με τους φίλους σας και εμείς από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η γιορτή αυτή λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα να δώσει χαρά σε όλους μας!

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.
Συμμετοχή € 25

Ώρες γραφείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ.–2 μ.μ. στο τηλ. 2103252012 ή ηλεκτρονικά filoi@filoitounisiou.gr

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
Από το μετρό Μοναστηράκι, περπατήστε στην οδό Θέμιδος, παράλληλη της Αθηνάς. Από εκεί ακολουθήστε την οδό Μιαούλη προς την πλατεία Ηρώων. Συνεχίζετε στην οδό Αισχύλου που θα σας οδηγήσει στην οδό Αγίου Δημητρίου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι ακριβώς μετά το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας και απέναντι από την εκκλησία.
Διαφορετικά, από το μετρό περπατήστε κατά μήκος της οδού Αθηνάς και στρίψτε αριστερά στο τρίτο στενό στην οδό Καλαμίδα. Στο τέλος της οδού Καλαμίδα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Arion Athens.
Η διαδρομή είναι λιγότερο από 10 λεπτά.