Βρεττού Κωνσταντίνα

//Βρεττού Κωνσταντίνα

Βρεττού Κωνσταντίνα

2018-10-01T10:49:39+00:00

Η Κωνσταντίνα Βρεττού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.

Το 2016 απέκτησε πτυχίο Πιάνου με βαθμό άριστα από την τάξη της Ναταλίας Μιχαηλίδου. Συνέχισε τις σπουδές της με τον Τίτο Γουβέλη στο ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος, από όπου πήρε το δίπλωμα της με άριστα το 2018.

Μελέτησε Αρμονία και Αντίστιξη με τη Στέλλα Μακρυγιάννη στο ωδείο Εν Οργάνοις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2014 φοίτησε στο School of Music του Queen’s University of Belfast ως υπότροφος του προγράμματος Εράσμους.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους Δόμνα Ευνουχίδου, Vladimir Viardo, David Lively, Fionnuala Moynihan, Δημήτρη Τουφεξή και Γεράσιμο Κακαλή.

Έχει παίξει σε συναυλίες στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα συναυλιών ωδείου Φίλιππος Νάκας, στο Τρικούπειο θέατρο Μεσολογγίου, στον Πολυχώρο δήμου Αθηναίων “Άννα και Μαρία Καλουτά”, και στην αίθουσα Στέκι δήμου Ελευσίνας.

Διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας, στο Πρότυπο ωδείο Ανατολικής Αττικής και στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.