Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Ήρμα Παπαναστασίου

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1984.

Ήρμα ΠαπαναστασίουΕίναι απόφοιτος του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Καβάλας. Απο ηλικία 7 ετων ξεκίνησε τις σπουδές της στο αρμόνιο, εν συνεχεία στο πιάνο και στα θεωρητικά στο Ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας. Το 2001 πήρε το πτυχίο Αρμονίας και το 2003 το πτυχίο Αντίστιξης. Παράλληλα από το 2000 εως το 2003 παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακού οργάνου Κανονάκι, στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Το 2004 εισήχθη στο τμήμα Βυζαντινής μουσικής στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Το 2012 αποφοίτησε απο το τμήμα Μουσικών Σπουδών ( Μουσικολογίας ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος master διπλώματος στην Παλαιογραφία της Βυζαντινής μουσικής και σημειογραφίας. Επίσης είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού τμήματος Επιστήμης της Αγωγής, Ειδική Εκπαίδευση, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου.

Το 2006 παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο Βυζαντινής μουσικής με τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Χαρίλαο Ταλιαδώρο, στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Επίσης το 2014 συμμετείχε ενεργά στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Workshops, Έκθεση, Το άθλημα και το παιχνίδι στην Επιστήμη, τη Ζωή και την Τέχνη, «Europe is our playground». Συμμετείχε σε πολλά ευρωπαικά, παραδοσιακά και βυζαντινά χορωδιακά και ορχηστρικά σύνολα, του Α.Π.Θ., Κ.Ω.Θ., Ωδείου Ανατ. Μακεδονίας, Δ.Ω.Κ και Μουσικού Γυμν-Λυκείου Καβάλας.

Το 2010 εργάστηκε στο καλοκαιρινό τμήμα εκμάθησης μουσικής, προσχολικής και σχολικης ηλικίας του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Το 2014 προσλήφθηκε στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ξάνθης ως δασκάλα μουσικής για Μουσικοκινητική Αγωγή και το 2015 προσλήφθηκε ως αναπληρώτρια δασκάλα μουσικής στην Πρωτοβάθμια, στο Δημοτικό σχολείο Σίφνου. Απο το 2016 ως σήμερα εργάζεται στο Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου - Καρόρη και Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου.

 

 


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr