Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English

Μαζαράκης Καλλιάνης

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1983.

Από μικρή ηλικία τα κύρια ενδιαφέροντά του ήταν η μουσική, ο αθλητισμός και η πληροφορική. Στον τομέα της μουσικής, μετά από 13 χρόνια σπουδών, αποκτά το Πτυχίο Πιάνου. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας ενώ συνεχίζει τόσο στην ακουστική όσο και στην ηλεκτρική κιθάρα ως αυτοδίδακτος. Ακολουθούν σπουδές στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στη σχολή Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή. Εργάσθηκε ως καθηγητής πιάνου στο Ωδείο από το οποίο έλαβε το πτυχίο του, στη Σύγχρονη Μουσική Σχολή Κομοτηνής “Ε. ΞΥΓΑΛΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.”, έως και το έτος 2005. Επίσης, εργάστηκε για ένα διάστημα ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής ενώ τέλος, το 2010 δημιουργεί ο ίδιος έναν διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό.

Μόνιμος κάτοικος Λήμνου από το 2014, και μέλος του συνδέσμου «οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», διδάσκει στο Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και ως προπονητής ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες Ηφαιστίας Κοντοπουλίου και Φιλοκτήτη Κοντιά.

 Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr