Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Ειρήνη Γοζαδίνου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο - Τοσίτσειο σχολείο και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας με κατεύθυνση Αρχαιολογίας και Ιστορίας της τέχνης της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ολοκληρώσει την δεκαπεντάμηνη εκπαίδευση του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου για τον σχεδιασμό και πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παρακολούθησε σεμινάρια ιστορίας της τέχνης στο «Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης» και στη «Στοά του βιβλίου» καθώς και βιωματικά σεμινάρια μουσικής και εκπαίδευσης, θεατρικού παιχνιδιού και εμψύχωσης ομάδων. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει ημερίδες παιδαγωγικού περιεχομένου με θέμα την τέχνη και το παραμύθι στην εκπαίδευση, όπως και σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

Ασχολείται με την κλασική μουσική επί σειρά ετών τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και συγκεκριμένα γνωρίζει πιάνο σε επίπεδο μέσης.

Αυτή την περίοδο εργάζεται στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενώ παράλληλα τον τελευταίο χρόνο σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για προσχολικές και σχολικές ηλικίες στο «Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου - Καρόρη».


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr