Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English

Νίκη Μπουζιωτοπούλου

 Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.

Παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και χορωδίας από μικρή ηλικία ενώ σα μαθήτρια συμμετέχει στην παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ολοκληρώνει τις σπουδές της στη μουσική και παίρνει Πτυχίο Πιάνου από την τάξη της Δέσποινας Γαρδέλη στο Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Αμαρουσίου) ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στη Γεωλογία με ειδικότητα στην Ωκεανογραφία, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές στη Μυτιλήνη και ξεκινά να διδάσκει το 2004 ενώ σύντομα ξεκινά τη διδασκαλία πιάνου στο Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου (τότε Μουσικό Εργαστήρι Μούδρου) με μαθήματα κλασικού πιάνου και μουσικής προπαιδείας και πλέον μαθήματα φωνητικής και χορωδίας.

Μόνιμη κάτοικος Λήμνου από το 2014, μέλος του συνδέσμου «οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», διδάσκει στο Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου.

 Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr