«Αγάπης Λόγια» βραδιά λυρικού τραγουδιού

//«Αγάπης Λόγια» βραδιά λυρικού τραγουδιού

«Αγάπης Λόγια» βραδιά λυρικού τραγουδιού

2019-06-05T06:15:36+00:00

«Βάλσαμο», το αποκάλεσε ο μόλις επανεκλεγείς Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, το πρόγραμμα του ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς . Βάλσαμο – αντίδοτο στην πίεση και την ένταση των αλλεπάλληλων εκλογικών διαδικασιών.

Και ήταν πράγματι ένα κι ένα για χαλάρωση το πρόγραμμα της βραδιάς που οργάνωσε ο Σύνδεσμος «Οι φίλοι του ελληνικού νησιού και της θάλασσας» με την μεσόφωνο Ειρήνη Καράγιαννη, τον βαρύτονο Χάρη Ανδριανό, και συνοδεία στο πιάνο του Δημήτρη Γιάκα. Ένα πρόγραμμα με άριες από ελληνικές οπερέτες, γνωστές μελωδίες και τραγούδια παλιότερων χρόνων, κλασικά κομμάτια από διεθνείς όπερες (Don Giovanni του Μότσαρτ, Κάρμεν του Μπιζέ κ.λπ.).

Οι δύο ξεχωριστοί και διακεκριμένοι καλλιτέχνες του λυρικού τραγουδιού παρέσυραν με το κέφι και την αμεσότητα τους το πολυπληθές κοινό να τραγουδήσει μαζί τους και να τους απολαύσει. Για να κλείσει όσο πιο ευχάριστα γινόταν η χειμερινή περίοδος εκδηλώσεων του Συνδέσμου και να ανοίξει η θερινή, που επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους φίλους του.

Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της στήριξης των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου στα Ελληνικά Νησιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.