Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018

//Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018

2018-12-06T18:41:23+00:00

Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας που με πολύ κέφι προετοιμάζουμε για εσάς, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1, Αθήνα) και ώρα 6 – 9 μ.μ.

Η βραδιά θα αρχίσει στις 6 μ.μ. ακριβώς για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την Βυζαντινή Συλλογή του Μουσείου Μπενάκη. Θα ξεναγήσουν: η κ. Κατερίνα Κορρέ – Ζωγράφου, καθηγήτρια Λαογραφίας και η κ. Μάρα Βερυκόκου, επιμελήτρια της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Συλλογής του Μουσείου Μπενάκη.

Στις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στο κυλικείο του Μουσείου θα μοιραστούμε όλοι μαζί ζεστό κόκκινο κρασί, καλή παρέα και μεζεδάκια.

Θα απολαύσουμε το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Γιορτάζουμε με ελληνικά τραγούδια». Ερμηνεύουν οι: Μαρία Αλαμανή, Δέσποινα Ζάφτη, Μαύρα-Μαρία Θεοδωρακοπούλου και Χριστιάνα Τσούχλου, μαθήτριες της μέτζο σοπράνο της Ειρήνης Καράγιαννη.
Στο πιάνο η Λούση Χριστοδούλου.

Φροντίσαμε επίσης να σας ετοιμάσουμε ένα λαχείο με ιδιαίτερα δώρα που δίνουν έμφαση στη διασκέδαση και σε μικρές απολαύσεις που είμαστε σίγουροι πως θα ενθουσιάσουν τους τυχερούς της βραδιάς!

Η συμμετοχή σας σε αυτή στην εκδήλωση πέρα από την ευχαρίστηση της προσωπικής επαφής μεταξύ μας θα συμβάλλει στη προσπάθεια που γίνεται από όλους ώστε να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η λειτουργία των Μουσικών Εργαστηρίων στα νησιά, κάτι που δεν είναι καθόλου αυτονόητο κάτω από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους μαζί με τους φίλους σας στο φιλόξενο χώρο του Μουσείου Μπενάκη και εμείς από τη πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η συνάντηση αυτή να είναι μια χαρούμενη γιορτή για όλους!

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.
Συμμετοχή € 25
Ώρες γραφείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. στο τηλ. 2103252012. Καθώς επίσης στο fax 2107711804 ή ηλεκτρονικά: filoi@filoitounisiou.gr